søndag 26. februar 2012

Hjemmelaget knekkebrød fra Sagene Bakeri

4 dl store havregryn
4 dl sammalt grovt hvete
1 dl solsikkefrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl linfrø
1 dl sesamfrø
En liten pose med mandelflak (Kakepynt)
1 ts salt
7 dl vann

Du starter med å blande alt i en bolle. Rør alt godt sammen, røren skal være ganske tørr. Legg bakepapir på 2 stekeplater (Ta gjerne litt olje på papiret med hendene, slik at knekkebrødet ikke setter seg fast), og fordel røren på platene. Trykk røren utover plantene med en slikkepott, så tynt du klarer. Bruk et pizzahjul til å dele inn i biter før du steker knekkebrødet. Stekes på 160 g, varmluft i 80 minutter. Sett en plate øverst, og en plate nederst i ovnen. Bytt plass halvveis i steketiden. Avkjøles på rist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar