onsdag 14. mars 2012

Hot kyllingsuppe ala Caro


4 pers.
Ingredienser
2 kyllingfileter
1 eple
1 løk
2 ss TineSmør
1 ss karri
2 boks hakket tomat hermetisk (hakket)
1 dl vann
3 dl Matfløte
2 grønnsakbuljongterninger
1 ts sukker
½ dl finhakket persille

Kald ostekrem:
1 beger Snøfrisk Naturell (evt. med dill)
3 ss Lettrømme

Dryss:
4 ss hakkede krydderurter (persille og koriander)

1.Del kyllingen i biter. Skrell og del eplet i mindre biter, finhakk løken. Smelt smør med karri i en kjele.
2. Brun kyllingbitene raskt. Fres eple og løk i smøret og tilsett vann, tomater, buljong og matfløte. La alt få et oppkok og la det småkoke i 5 - 10 minutter. Legg i kyllingbitene.
3. Bland Snøfrisk og lettrømme til en jevn krem.
4. Smak suppen til med salt, pepper og sukker. Ha kremen i sprøytepose og sprøyt litt i tallerkenen, eller bruk en skje. Hell over rykende varm suppe. Dryss hakkede krydderurter over og ha i noen små biter kyllingkjøtt.

1 kommentar: